Pôžičky bez potvrdenia príjmu

19.04.2011 00:21

Existujú pôžičky, pri ktorých nemusíte dokazovať vás mesačný príjem. Tento typ pôžičky sa nazýva pôžičkou bez potvrdenia príjmu a je ponúkaný najmä nebankovými spoločnosťami. Pôžičky bez potvrdenia príjmu sú vhodné pre všetkých, ktorí či už z akýchkoľvek dôvodov nemôžu alebo nechcú dokladať príjem. Často tento typ pôžičky využívajú nezamestnaní, ľudia s veľmi malým mesačným príjmom, ženy na materskej dovolenke či chorí.

Na vykonanie pôžičky sú potrebné osobné doklady. Ide o občiansky preukaz a druhý doklad totožnosti (vodičský preukaz, cestovný pas, rodný list alebo preukaz zdravotnej poisťovne) od všetkých zúčastnených osôb. Ďalšou podmienkou tiež býva pravidelná kontrola osobných údajov (napr. zmena bydliska prechodného alebo trvalého, ...).

Výhody pôžičky bez potvrdenia príjmu:

Jednoznačnou výhodou pôžičky bez potvrdenia príjmu je jej jednoduchosť. Stačia dva doklady a peniaze sú na ceste. Aj ľudia sa bez práce, v skúšobnej alebo výpovednej lehote majú možnosť jednoducho získať peniaze bez čakania a zložitého papierovanie. Vďaka nebankovým produktu je navyše pôžička bez potvrdenia príjmu veľmi flexibilné, tvárna a lepšie korešponduje s požiadavkami každého klienta. Je ponukou, ktorá sa len ťažko odmieta. Uzavretie pôžičky bez potvrdenia príjmu je jednoduché, rýchle a veľmi priechodné, takže peniaze má možnosť za určitých podmienok získať naozaj každý bez rozdielu.